iSystem NetBoxi NB työmaapäätteet

iSystem NetBoxi NB1 työmaapääte

NetBoxit ovat langattomasti työmaan vaativissa ulko- ja sisäolosuhteissa toimivia päätelaitteita. Paikallaololeimaukset tapahtuvat PG-Monitoimi- ja Suomen Tilaajavastuun Valtti-korteilla.

Sovellutusalueet

  • paikallaolon seuranta
  • työajan keräys, tuntikorttien alustus
  • tuote- ja laiteseuranta
  • ovien ja veräjäporttien avaus
  • raportit internet NetService taustajärjestelmästä

Käyttöönotto ja toiminta

Laitteen sähköpistoke liitetään 230 V rasiaan. Työajan keräys ja oviohjaus sähkölukolle toimivat heti ilman IT-asennuksia. Työmaapäätteet kytkeytyvät automaattisesti operaattoriverkkoon ja Internetiin. Laite toimii matkapuhelimen kuuluvuusalueilla.

Käyttö, huolto ja perusominaisuudet

PG-konseptin mukaisia työmaapäätteitä voi lisätä tai vähentää joustavasti koko työmaan rakentamisajan. Päätteissä käytettävät henkilökohtaiset PG-Monitoimi ja Valtti-kortit luetaan (adoptoidaan) henkilö ja työnantajatietoineen työkohteeseen esim. perehdytystilaisuudessa. Työmaapääte on työmaalle huoltovapaa. Paikallaolotiedon lisäksi Boxi voi ohjata varasto-oven tai veräjäportin sähkölukkoa. Muutokset henkilökohtaisiin avausoikeuksiin tekee työmaakäyttäjä nettikäyttöisestä NetService-sovelluksesta käsin.

Paikallaolotiedon hallinta, laatutavoite ja raportointi

Järjestelmän vakioraportit koostetaan Työmaapäätteelle suoritetuista ilmoittautumisista. Työmaa voi asettaa työmaalla ilmoittautumiselle laatutavoitteen FILO-indeksinä. Poikkeamat raportoituvat päivittäin paikallaolotiedon ohessa. Viikon FILO-indeksin suosittelemme tarkasteltavaksi työmaan turvallisuus- ja TR-mittaustietojen käsittelyssä. Raportit ajetaan NetServicestä tai ne automatisoidaan sähköposteiksi.

Miksi iSystem NetBoxi Työmaapääte?

Järjestelmäkokonaisuuteen skaalautuvat iSystem NetBoxi päätteet koostavat tietoa ja vähentävät päällekkäistä henkilö- ym. tietojen syöttö- ja käsittelytyötä. NetBoxit välittävät laadulliseti valvotumpaa paikallaolotietoa NetService taustajärjestelmälle, esim. lähtötiedoksi verohallinnon kuukausittaiseen työntekijäilmoitukseen.

iSystem NetBoxi Työmaapäätteet ovat vuokralaitteita