Henkilötunnistekortit

PG-henkilötunnisteet sekä erilaiset korttitarvikkeet saat nopeasti ja vaivattomasti tilaamalla ne iSystem PG-palvelusta:

puh. 020 779 1360 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jos kyseessä on työmaan henkilötunnistekortti,  tarvitaan yrityksen nimi ja Y-tunnus, henkilön nimi, veronumero ja syntymäaika. Digikuva voidaan ottaa paikan päällä tai sen voi lähettää etukäteen sähköpostina.

Pienet tilauserät saadaan toimitettua jo tilauspäivänä tai ne voi käydä itse noutamassa. Isojen tilausmäärien tai yrityksen omalla logolla varustettujen korttien toimitusaika on 1-3 työpäivää.

Tarvitsetko henkilötunnisteen heti?

Soita 020 779 1360 ja sovi käyntiaika, saat kortin odottaessa.

Haluatko tehdä kortit itse?

Kulkulupia tai työmaan henkilötunnisteita voi tehdä myös itse iSystemin korttiohjelmalla. Korttipohja on valmiina, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa suunnitteluun, vaan voit alkaa tuottaa kortteja itse heti.

Kortit tulostetaan muovikorttitulostimella. On myös mahdollista tulostaa kortit väritulostimella paperille, joka laminoidaan kortiksi. Meiltä löytyy välineet ja tarvikkeet muovikorttitulostimista laminaattoreihin.

 

Riittääkö pelkkä henkilökortti vai tarvitsetko lisätoimintoja?

Kun valitset tunnisteeksi sirullisen ja kuvannetun PG-kortin, se toimii sekä henkilötunnisteena että sähköisenä avaimena esim. porttityömaalla tai ilmoittautumismediana avoimen työmaan leimalaitteella.

Avainkäyttöisen PG-kortin kulkuoikeuksia pääset itse hallitsemaan nettiyhteydellä toimivan iSystem Netservice -palvelun kautta. Sieltä saat käyttöösi kulunhallintaan liittyvät raportit mm. käytössä olevista tunnisteista ja henkliöiden paikallaolosta. Lue iSystem NetServicestä tarkemmin.

Ota käyttöösi sähköinen seuranta

Sähköisen kulunhallinnan käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Ota yhteyttä meihin ja sovi asiasta, niin saat käyttöösi Netboxi-työmaapäätteen (tai useampia) sekä haluamasi määrän esikoodattuja PG-kortteja. Netboxi kytkeytyy päälle automaattisesti, kun se käynnistetään. Myös PG-kortit ovat heti käyttövalmiita.  Saat meiltä myös Netservicessä kulkuoikeuksien hallintaan ja raportointiin tarvittavat nettitunnukset ja salanan.  Lue Netboxista lisää.