iSystem toimituksia

Plug'n Go -konsepti osoitti toimivuutensa Lappeenrannan Yliopisto-työmaalla

iSystem Mobilgate henkilö- ja ajoneuvoporttien asennus ja käyttöönotto sujui todella nopeasti. Portit toimitettiin käyttövalmiina pistokeliitäntäisenä ratkaisuna, Plug'n Go. Perjantaina toimitetut henkilö- ja ajoneuvoportti olivat jo heti maanantaina toiminnassa; virta päälle ja portit käytössä.

Ajoneuvoportti toimii  soittoavauksella ja myös henkilöportin voi tarvittaessa soittaa kännykällä auki. Soittamalla aukaistuajoneuvoportti sulkeutuu asetetun viiveen jälkeen itsestään.

HL-Rakentajat Oy toteuttaa Lappeenrannan Skinnarilan Yliopisto-alueella LT 003 Kakkosrakennusvaiheen peruskorjausta. Työmaa-alue on aidattu ja työmaaportit on vuokrannut Cramo Lappeenranta. Henkilöporttina toimii iSystem Mobilgate BM ja ajoneuvoporttina iSystem Mobilgate SG 200-500.

Henkilöportista pääsee kulkemaan henkilökohtaista sähköistä PG-tunnistetta käyttäen. Työntekijälle työmaalla luovutettava PG-tunnistekortti toimii portilla välittömästi. Kulunhallinnan tiedot näkyvät nettikäyttöisestä iSystemistä ja ne raportoidaan lisäksi automaattisesti sähköpostina työmaalle aamuisin.